BEGAJ KËRKON RECIPROCITET ME GREQINË

0
113

Çështja e detit dominoi dje takimet në Tiranë të kryeministrit grek Mitsotakis. Presidenti Begaj foli për herë të parë për reciprocitet dhe trajtimin me seriozitet të çështjeve të mbetura pezull. Nga ana tjetër, Athinë shpreson që finalizimi i dërgimit në Hagë të ndodhë në muajt e ardhshëm.

Shkruaj nje koment