Bejko: Për këtë që po ndodh në Gjirokastër, duhet të paguajë dikush

0
130

Kreu i PD Gjirokastër Roland Bejko, ka reaguar ashpër ndaj asaj që po quhet cdo orë si “masakër urbane” që po ndodh në Gjirokastër e vecanërisht në Kodrën e Shtufit ku një pallat shumëkatësh po rrezikon shembjen si dhe disa objekte të tjera private si pasojë e paqëndrueshmërisë së terrenit shtufor.

Zoti Bejko në një status në FCB, ka renditur arsyet e gjendjes aktuale në të cilën ndodhet qyteti i gurtë dhe pasojat që ka sjellë qeverisja e PS në pesë vitet e fundit.

Reagimi në FCB i Roland Bejkos

GJIROKASTRA NËN TERRORIN E :
■ QEVERISJES KRIMINALE,
■ BALTËS, 
■ UJIT, 
■ ERRËSIRËS,
■ SHEMBJES SË URAVE,
■ RRËSHQITJEVE TË SHTËPIVE E PALLATEVE,
■KORRUPSIONIT QEVERITAR ME LEJET E NDËRTIMIT,
■ PAAFTËSISË SË MENAXHIMIT TË TERRITORIT,
■MUNGESËS SË KANALEVE TË UJRAVE TË BARDHA,
■SHPYLLËZIMIT TOTAL,
■PAPUNËSISË,
■INVESTIMEVE NË BUJQËSI,
■VIZIONIT TË ZHVILLIMIT EKONOMIK,
■ARROGANCËS SË MINISTRAVE E KRYEBASHKIAKËVE
■PROPAGANDËS QEVERITARE,
■KAPARDISJES SË EDI RAMËS
■FASADAVE
■KRIMIT…..dhe ja rezultati: varfëri dhe braktisje masive të qytetit e fshatrave përreth!

Ikje në panik nga sytë këmbët për të mos u kthyer më kurrë në Gjirokastër.

THIRRJE !

●NDJEKJE PENALE NDAJ FAJTORËVE TË ÇDO KATEGORIE, NGA SPECIALISTI TE GJITHËSPECIALISTI “RILINDAS” !

PËR KËTË KRIM DUHET TË PAGUAJ DIKUSH !

Shkruaj nje koment