Bejko: Rënia e të majtës dhe fati i Shqipërisë në zgjedhjet e 2017

0
571

Pse e majta po dështon në SHBA, Francë, Itali e kudo në Europë? Opozita në Shqipëri dhe fati i zgjedhjeve të vitit tjetër. Çpo ndodh në qytetin e UNESCO-s, Gjirokastër? Përgjigjet i jep kryetari i PD Gjirokastër Roland Bejko, profesor në Univesitetin Shtetëror të Tiranës në një bashkëbisedim me gazetarin Alen Xhelili në UTV.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here