Bejko: Shtepi me shtepi, per t’iu trasmetuar njerezve mesazhin e ndryshimit qe do te vije me 25 prill!

0
47

Kandidati per deputet i PD z.Roland Bejko ne vazhden e takimeve te tij ne Qarkun e Gjirokastres eshte ndalur se fundmi ne fshatin Labove. I mirpritur nga banoret , z.Bejko eshte njohur me problemet e zones duke filluar nga infrastruktura rrugore e cila mungon, sherbimet e tjera publike gjithashtu mungesen e subvencioneve per fermeret dhe blegtoret . Banoret e Laboves jane njohur nga afer edhe me planin e opozites.
“Shtepi me shtepi, pa u lodhur, per t’iu trasmetuar njerezve mesazhin e ndryshimit qe do te vije me 25 prill. Pavaresisht se jane te majte apo te djathte , me apo pa parti do ti takojme te gjithe per t’iu treguar programin tone dhe rrugen drejt ndryshimit “-eshte shprehur z.Bejko.

Fshatrat e jugut jane lene ne meshire te fatit duke vuajtur per nje sere sherbimesh publike njeherazi ato po boshatisen nga dita ne dite kjo fale politikave te gabuara te ndjekura nga qeverisja aktuale duke iu shkaktuar ketyre te fundit deme te medha.

Shkruaj nje koment