Bejko-Tahirit: Harrami nuk bëhet hallal mor idiot

0
122

Nga Roland Bejko 

Sipas ortakëve të tij, KY pasi bleu detyrën me paratë e drogës, nuk i donte më ato.
I kish ndryshuar guti.

Ryshfetin e donte në DIAMANTE-thonë “çunat” e tij.

Prandaj në sulmin që bëri mbi Lazarat urdhëroi bashibozukët e tij të bastisnin çdo shtëpi, të kontrollonin çdo sirtar dollapi e komoje, çdo skutë e çdo pus, deri sa të gjenin bizhutë dhe paratë e fshehura nga banorët.

Prokurori i komunizmit, Taku-uturaku i porositi bashibozukët e Sajmirit të gërmonin edhe bahçetë e oborret e shtëpive se aty sipas tij ishin fshehur paratë dhe “Djamantet”.

Me sa duket paratë e gjetura i kanë ndarë bashibozukët, bizhutë, Sajmiri.

I duheshin për gruan dhe mëmën….

Po byzyliqet e burgut si i do, prej floriri apo me gurë zwarovzki?

Në Lazarat Sajmiri vodhi famën, paratë dhe bizhutë, konsolidoi pushtetin personal që ja tronditi avioni i Riformatos që i ra si mushkonjë në Divjakë, u hodhi hi syve shqiptarëve dhe ndërkombëtarëve, me eufori të çmendur mbyti Evropën me drogën e “çunave të policisë që duam”, dhe në fund?

Në fund budallait me shumë gjasë do ti mbeten në duar vetëm “byzylyqet”!

Harami nuk bëhet hallall, mor idiot !

Shkruaj nje koment