Beleri mbetet ne burg

0
113

Gjykata kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka rrëzuar kërkesën e Fredi Belerit, kryebashkiakut të zgjedhur të Himarës dhe Pandeli Kokaveshi, të cilët kishin kërkuar shpalljen e hetimeve të pavlefshme.

GJKKO vlerësoi se kjo kërkesë ishte e pabazuar në ligj. Pas këtij vendimi avokatët e Belerit kërkuan përjashtimin e trupës gjykuese.

Beleri nuk ishte i pranishëm në seancë por përfaqësohej nga avokatët.

Shkruaj nje koment