Bettel nga Tirana: Sovraniteti të mos vihet në pikëpyetje, Ballkani s’duhet të jetë më një fuçi baruti

0
169

Kryeministri i Luksemburgut, Xavier Bettel, tha në konferencën e përbashkët për shtyp se Shqipëria ka bërë hapa para me kërkesat e Bashkimit Evropian për integrimin. Bettel u shpreh se një vend, si Shqipëria, nuk mund të trajtohet në mënyrë të tillë kur i ka përmbushur detyrat.

Kryeministri i Luksemburgut shtoi se Ballkani ka qen gjithmonë një fuçi baruti, gjë që duhet shmangur për të mos krijuar konflikte shtesë, teksa iu referua diskutimeve mes Kosovës dhe Serbisë.

Shkruaj nje koment