Bilanci/ Më shumë se 2,200 të vrarë dhe 8,700 të plagosur në Gaza

0
107

Të paktën 2,215 njerëz janë vrarë dhe 8,714 janë plagosur në Gaza, tha Ministria e Shëndetësisë palestineze.

Vetëm në Bregun Perëndimor, 54 njerëz u vranë dhe 1,100 u plagosën. Izraeli ka paralajmëruar 1.1 milion palestinezë që jetojnë në veri të Gazës që të evakuohen nga jugu dhe mijëra janë larguar me automjete ose në këmbë.

Shefi i OKB-së António Guterres tha se thirrja për një evakuim masiv ishte jashtëzakonisht e rrezikshme dhe ai kërkoi qasje humanitare.

Shkruaj nje koment