BIZNESET NË KRIZË PËR FUQI PUNËTORE

0
43

Bizneset e huaja në Shqipëri po përballen me krizë punëtorësh. Ky është përfundimi i anketës së Shoqatës Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë, e cila gjithashtu ngre si shqetësim edhe për mungesën e transparencës në prokurimet publike.

Shkruaj nje koment