BIZNESET TË TREMBUR NGA TATIMORËT E RREMË/ “MASHTRUESIT SYNOJNË SUBJEKTE QË QARKULLOJNË SHUMË PARA”

0
108

Drejtuesit e bizneseve në kryeqytet shprehen se kanë dijeni për tatimorët mashtrues që qarkullojnë në kryeqytet edhe pse vetë nuk kanë përballur me ta. Megjithatë bizneset thotë se në rast se një gjë e tillë do të ndodhte, ata do ta kishin të vështirë t’i dallonin dhe nga frika e gjobave do t’ju jepnin edhe para.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here