Bledi Mane pranon se ka puthur një mashkull në buzë

0
123

Produksioni i ‘Big Brother’ duket se ka qëllim të zbulojë disa të fshehta të banorëve përmes lojës ‘e kam bërë, se kam bërë.’  Në monitor shfaqeshin disa situata dhe banorët duhet të tregonin nëse kishin qenë ose jo në atë x situatë.

Një nga gjërat që ka tërhequr më shumë vëmendje është pohimi i gazetarit Bledi Mane.

“Kam puthur dikë të së njëjtës gjini”, ishte Bledi ai që ngriti tabelën “E kam bërë”. Bledi është përfolur për tendencën e tij për të sulmuar Luizin, gjë që është komentuar që në momentet e para të hyrjes së tij në shtëpi

Shkruaj nje koment