BLLOKIM PARAVE TË HUAJA PËR ZGJEDHJE/ 131 PARTI KANË FSHEHUR FINANCAT DHE KRYETARËT

0
107

Në prag të fushatës elektorale për zgjedhjet lokale të 14 majit, Komisioni Qendror i zgjedhjeve u kujton partive politike se është e ndaluar të financohen nga kompani offshore apo shtetas të huaj.

Shkruaj nje koment