BOJKOT GJYQEVE DHE MASAVE TË SIGURISË/ KOLAPS NË INSTITUCIONE, VENDIMI I DHOMËS SË AVOKATISË PA AFAT

0
55

Bojkoti i avokatëve ndaj seancave gjyqësore dhe masave të sigurisë do të vijojë edhe në ditët në vijim, pas vendimit të marrë të mërkurën nga Dhoma e avokatëve të Shqipërisë. Juristët shprehen se më problematike është mosmarrja pjesë në zhvillimin e masave të sigurisë.

Shkruaj nje koment