Borati kalon çdo kufi!

0
190

Nga Erion Dasho/

Borati sot deklaroi se përveç personaliteteve do të vaksinohen edhe “njerëzit e zakonshëm”. Dikush duhet t’i kujtojë këtij personazhi grotesk se jetojmë në një shoqëri të barabartë ku njerëzit nuk ndahen në të zakonshëm dhe të jashtëzakonshëm.

A e ka lexuar ndonjëherë Kushtetutën ky njeri??!!

Image

Shkruaj nje koment