BORDET NË PRAG TË SHFUQIZIMIT. “ÇMIMET E KARBURANTEVE PO FITOJNË STABILITET”

0
108

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delinda Ibrahimaj, ka bërë me dije se çmimi i karburanteve do të vijojë të kontrollohet nga Bordi i Transparencës, deri sa të krijohet një stabilitet në treg, por burimë bëjnë me dije se qeveria është në diskutime për të shfuqizuar këtë bord edhe atë të çmimeve nisur nga ekuilibrat e krijuar.

Shkruaj nje koment