Bordi i Rames ndryshon cmimet e karburanteve

0
55

Bordi i Transparencës është mbledhur këtë të martë dhe ka vendosur çmimet e reja për shitjen e karburanteve.

Me vendimin e sotëm, nafta do të shitet jo më shumë se 221 lekë për litër. Benzina do të shitet jo më shumë se 207 lekë për litër, ndërsa gazi jo më shumë se 81 lekë për litër.

Çmimet e reja hyjnë në fuqi nga ora 18:00 e kësaj të marte dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit.

Shkruaj nje koment