Bordi i Transparencës nxjerr çmimet e reja, sa do të shitet nafta e benzina

0
90

Bordi i Transparencës ka publikuar sot çmimet e reja për karburantet.

Nafta, duke filluar nga sot, do të shitet me 184 lekë/litri, ndërsa benzina do të tregohet me 186 lekë litri. Çmimi për gazin do të jetë 75 lekë/ litri dhe për naftën e peshkimit 90 lekë/litri.

Shkruaj nje koment