Bordi i Transparencës vendos çmimet e reja për naftën dhe gazin, ja sa do të shitën

0
171

Bordi i Transparencës i ngritur nga qeveria ka vendosur edhe çmimet e reja të shitjes së karburanteve me pakicë dhe shumicë për tregun vendas.

Kështu, çmimi tavan të tregtimit me pakicë të këtyre produkteve, do të jenë konkretisht: 235 Lekë/litri për gazoilin; 211 Lekë/litri për benzinën; 115 Lekë /litri për gazit të lëngshëm të naftës. 

Vendimi i Bordit hyn në fuqi dhe do reflektohet në datë 15.04.2022, ora 18.00 , deri në mbledhjen e ardhshme të bordit. 

Shkruaj nje koment