BORDI I USHQIMEVE NË ILEGALITET, PD ÇON NË KUSHTETUESE SHFUQIZIMIN E BORDEVE

0
40

Opozita kërkoi sot shfuqizimin e Bordeve të Transparencës për karburantet dhe çmimet e ushqimeve. Nga ana tjetër edhe qytetarët thonë se nuk shohin lehtësim nga kontrolli që qeveria thotë se ka vendosur mbi çmimet.

Shkruaj nje koment