Bordi ul me 4 leke naften

0
115

Bordi i Transparencës ka vendosur tçmimet e reja të karburanteve në mbledhjen e mbajtur ditën e sotme. Sipas njoftimit zyrar bëhet me dije se nafta do të shitet me 193 lekë/litri, 4 lekë më pak nga sa tregtohet, ndërsa benzina do të shitet me 190 lekë/litri.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 80 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 68 lekë/litër për automjetet

Shkruaj nje koment