“Brekushet e Edit” /Një kryeministër që bën “gazin e botës” vendin e tij

0
49

Edi Rama është bërë shpesh herë objekt diskutimi me veshjet e tij të cuditshme dhe aspak të hijshme për një njeri që ka një post si ai i kreut të qeverisë së një vendi.Por kodi i veshjes nuk është dhe nuk vlen për të .Me stilin e tij jo pak herë qesharak ,ai komentohet gjithandej .Kombinimet e kostumeve serioze me atletet e sportit ,apo moda e fundit “brekushet” me xhaket serioze dhe atlete kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve .Të njëjtën gjë ka bërë sërish tek sa ndodhet në Bruksel .Edi Rama dhe “brekushet ” e tij janë komentuar nga të gjithë të pranishmit me komente aspak pozitive ndonëse kjo për “piktorin” nuk ka shumë rëndësi ,por për një vend që po bëhet gazi i botës me atë që e përfaqëson vlen shumë .Kjo modë e tij jo vetëm që na prish imazhin si vend por mund ti quajm pa frikë “brekushet e tersit” pasi prej kohësh Edi Rama përballet vetëm me dështime ,refuzimi i hapjes së negociatave me Shqipërin ishte dështimi i radhës .

Shkruaj nje koment