Budina: Kjo është Policia e Enver Hoxhës

0
161

Regjizori Budina; Policia e Enver Hoxhës që vret dhe persekuton njerzit rrugëve, një polic pak më parë i tha një fëmije do të thyej kockat.Si mundet t’i drejtohesh një të mituri ashtu, këto janë skenare qeverie siç bënë me pistoletën dhe e fshehën. Unë e mbështes kauzën e të rinjve pasi ata kanë të drejtë.

Shkruaj nje koment