BUJQËSIA PA PUNËTORË DHE AGRONOMË/ KRIFCA: NISMË PËR ANGAZHIMIN E TË RINJVE NË BUJQËSI

0
113

Konsiderohet si një ndër sektorët jetikë të ekonomisë, por bujqësia dhe agroturizmi po vuajnë mungesën e punëtorëve dhe agronomëve.
Përballë nevojës për t’u zgjeruar në treg fermat janë në vështirësi për krah pune dhe specialistë, ndërsa shumë pak të rinj e shohin veten në këtë sektor.

Shkruaj nje koment