Bullizoi nxenesen, dhunohet mesuesja ne Memaliaj

0
195

Dhunohet mesuesja ne ambjentet e shkolle ne Memaliaj. Ngjarja ka ndodhur në shkollen 9 vjeçare “Nimete Progonati” ne qytetin e Memaliajt ku mesuesja M.H. 43 vjeçe eshte dhunuar nga tezja e një femije ne ambjentet e shkolles. Shkak eshte bere pretendimi per bullizim te nxeneses 9 vjeçare ne klasen e 3 prej mësueses M.H. Tezja e femijes 9 vjeçar kishte shkuar te merrte femijen nga shkolla nderkohe qe u ndesh me të qarat dëshpëruese te mbeses se saj e cila u ankia se mësuesja e kishte qëlluar dhe bullizuar gjate procesit te sotem mesimor. Kaq eshte dashur qe S.K. tezja e femijes, te shkonte tek mesuesja dhe aty te ndizej debati qe degjeneroi me perdorimin e dhunes ndaj mesueses ne krye te detyres. U desh nderhyrja e stafit te mesuesve qe ngjarja te pushonte me kaq. Mesuesja ka shkuar ne polici ku ka denoncuar agresoren S. K. per dhune per shkak te detyres.

Shkruaj nje koment