Burg pa afat per shoferin qe ngacmonte te mituren ne Kelcyre

0
105

Gjykata e Faktit Gjirokaster ka lene ne burg pa afat Nikolin J. nga fshati Katundisht Bashkia Kelcyre pasi dyshohet se ka ngacmuar seksualisht Klarita C. 14 vjeçe banore e te njejtit fshat. Seanca e mases se arrestit ka nisur me shpalosjen e rrethanave te deshmise qe ka dhene para oficereve ge Policise Gjyqesore 14 vjeçarja nxenese e shkolles 9-vjeçare “Kamber Bënja” ne Kelcyre, prokurori Bledar Bala. Me pas avokatja e shoferit te furgonit te nxenesve qe akuzohet per ngacmim seksual, ka folur ne vend te klientit te saj ku ka kerkuar prej gjykateses Suela Dashi lirimin ne sallen e gjyqit te klientit te vet pasi prokurori i çeshtjes nuk paraqiti asnje prove te vetme qe te beje me faj klientin e saj çka ne mungese te tyre, askush nuk mund te futet ne burg. Nga ana e vet shoferi i furgonit te nxenesve nuk ka folur asnje fjale. Sakaq gjykatesja Suela Dashi ka mbeshtetur versionin e prokurorit Bala qe Nikolin J. t’i jepet masa e arrestit BURG PA AFAT. Ky vendim per palen mbrojtese eshte i papranueshem dhe i pabazuar ne prova materiale dhe shkresore çka do apelohet. Te premten e kaluar nxenesja 14 vjeçare denoncoi rastin ne fjale ne Policine e Permetit.

Shkruaj nje koment