Buxheti i vitit 2023,model i vjeter,rreziqe te reja

0
168

Pavaresisht intensitetit te krizave qe kane goditur ekonomine e vendit vitet e fundit,buxhetet publike vazhdojne te hartohen me te njejten filozofi,shpenzime ne investime jo eficente,dhe kontrata abuzive PPP,ne nje kohe qe cilesia e jetes ne vend ka hyre ne nje cikel perkeqesues,i cili po reflektohet ne emigracion masiv te te rinjve. Qeveria ka ne dispozicion per te shpenzuar ne vitin 2023 rreth 687 miliarde leke (5.8 miliarde euro) por fondet po gerryen nga projekte fantazme,ne nje kohe qe investimet ne kapitalin human jane lene jashte vemendjes.

Shkruaj nje koment