Certifikatë vaksinimi në punë, këto janë kategoritë që preken në vendin tonë

0
101

Viti 2022 do të nisë me masa më të rrepta anti-Covid në vendin tonë që më datë 4 janar. Siç edhe është paralajmëruar nga Komiteti i Ekspertëve, të gjithë punonjësit e Administratës, qendrave tregtare, supermarketeve dhe marketeve duhet të paraqesin certifikatën e vaksinimit. Ky urdhër është firmosur nga Ministria e Shëndetësisë më datë 23 dhejtor.

Punonjësve të lartpërmendur do t’iu kërkohet të paraqesin në subjektet e tyre të punës një nga dokumentet që tregon se nuk është pozitiv për Covid ose se është i vaksinuar.

Shkruaj nje koment