Çështja e targave, Kurti: Dëshmuam vendosmëri për ruajtjen e paqes dhe sigurisë

0
120

Kryeministri Albin Kurti ka reaguar lidhur me vendimin e qeverisë për çështjen e targave, duke nënvizuar se Kosova dëshmoi vendosmëri për ruajtjen e paqes dhe sigurisë, që ishte edhe shqetësimi i partnerëve ndërkombëtarë.

Kurti përmes një postimi në rrjetet sociale ka thënë se ky vendim garanton sundimin e ligjit nga njëra anë dhe paqen e sigurinë nga ana tjetër.

Shkruaj nje koment