Çështja “Gërdeci”, caktohet seanca paraprake për Mediun

0
78

Seanca paraprake për ish-ministrin Fatmir Mediu lidhur me çështjen e Gërdecit është vendosur të mbahet më datën 8 mars. Kjo seancë do të mbahet në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar në orën 13:00.

Gjyqtarja Irena Gjoka do të vendosë nëse kjo çëshjte do të kalojë apo jo për shqyrtim.

Shpërthimi në Gërdec, pak kilometra ne Jug të Tiranës, në vitin 2008, shkaktoi 26 viktima, mes të cilëve dhe fëmijë, ndërsa afro 250 të tjerë mbetën të plagosur.

Shkruaj nje koment