ÇMIME ABUZIVE NË MARKETE. STAFA: 3164 ANKESA NGA QYTETARËT, QEVERIA TË RRISË KONTROLLET

0
64

Çmimet e produkteve të shportës në vendin tonë vijojnë të jenë të larta pavarësisht rënies së ndjeshme të euros dhe dollarit që duhet të kishte ndikuar tek mallrat e importit. Sipas drejtuesit të Qendrës Kombëtare për Mbrojtjen e Konsumatorit, çmimet janë abuzive dhe institucionet qeveritare duhet të shtojnë kontrollet në markete.

Shkruaj nje koment