“Çmimet e kripura ” të banesave në këto vende ,duhet të kaloni gjysmën e jetës për ti blerë

0
41

Çmimet e banesave në Paris, Hong Kong apo Vancouver janë rritur me 150% që nga viti 2000, sipas kompanisë ndërkombëtare të Investimeve, UBS.
Raporti i UBS studion koston e jetesës në të gjitha vendet e botës, si dhe vendet ku një profesionist duhet të punojë më gjatë për të siguruar një banesë afro 60 metër katror.
Më poshtë, ‘vitet e jetës’ që nevojiten në shërbim të një banese:
Hong Kong- 21 vite
Paris- 15 vite
Londër- 14 vite
Singapor- 12 vite
New York, Tokyo, Tel Aviv- 11 vite

Shkruaj nje koment