Çmimet prekin majat

0
186

Çmimet e shërbimeve dhe të produkteve të konsumit kanë shënuar rritje të ndjeshme në vend duke vështirësuar edhe më tej jetën e qytetarëve. Sipas raportit të fundit të INSTAT, kostoja e transportit është rritur me 21.7 për qind ndërsa produktet ushqimore kushtojnë 11.4 për qind më shumë për qytetarët

Shkruaj nje koment