Cmimi Musine Kokalari në kulinari, Ambasada Italiane stimulon të rinjtë vendas

0
254

Ralf Lici eshte fitues i çmimit “Musine Kokalari 2019” organizuar nga Ambasada Italiane ne Shqiperi.

Pas fitimit te ketij cmimi kulinarie, Ralf Lici shprehet se shkolla verore ishte një eksperiencë argëtuese dhe e dobishme sepse mësova se si është jeta universitare në një prej universiteteve më të mira në Itali, si LUISS. 
Duke bërë pyetje e duke ndjekur leksionet pata mundësi të mësoj gjëra të reja dhe të sqaroj dyshimet e të kaluarës. Pjesa më zbavitëse ishte Cooking Lab, ku jo vetëm mësuam historinë e pjatave më të famshme të kuzhinës italiane, por edhe si t’i përgatisim ato. Është një zgjedhje mjaft e këndshme për një djalë si unë që do të shpërngulet në Itali-shprehet Lici.
Ky i fundit apelon per pjesmarrje ne cmimin “Musine Kokalari” pasi sipas tij, kjo eshte mundësi per të patur një eksperiencë ndryshe. Lici ka falenderuar me kete rast Ambasadën Italiane për mundësinë që i dha. 

Shkruaj nje koment