Cmimi prestigjoz per Merkelin

0
58

Ish-kancelarja gjermane Angela Merkel eshte nderuar kete jave me nje cmim prestigjoz nga UNCHR-ja per politiken e saj ndaj emigranteve. Ne vitin 2015 dhe 2016, ne dyert e Evropes, mberriten shume emigrante dhe ish- kancelarja zgjodhi qe Gjermania te mikpriste rreth 1.2 milione. Komisioneri i Larte i Kombeve te Bashkuara per Refugjatet Filippo Grandi i akordoi ish-kancelares cmimin duke i thene se ajo demonstroi vizion dhe guxim me politiken e saj.

Shkruaj nje koment