COVID 19/ 90% E FATALITETEVE NGA VESHKAT

0
13

Infeksioni Covid-19 shkakton pasoja të rënda tek personat që e kalojnë atë dhe dy organet më të prekura janë kryesisht Veshkat dhe zemra. Mjekët pohojnë se shkaku kryesor i fataliteteve te pacientët e hospitalizuar është prekja e këtyre organeve.

Shkruaj nje koment