Dëbora zbardh Glacier National Park në Montana

0
121

Shtatori është në fundin e tij e nëse disa shijojnë ende plazhin disa të tjerë po shijojnë borën e parë . Disa shtete në zona të ndryshme të SHBA-ve janë zbardhur nga dëbora ditën e djeshme . Shërbimi Kombëtar i Motit në Amerikë njofton se një stuhi si kjo që ka prekur vendin nuk ka ndodhur që prej vitit 1934. Rreshjet e dëborës kanë nisur kryesisht në shtetet në veri dhe veriperëndim të vendit, ndërsa pritet që të zbresin dhe në jug. Mediat amerikane raportojnë se deri tani nuk ka viktima apo persona të paraqitur në spitale, ndërsa temperaturat vazhdojnë të ulen pasi rreshjet e dëborës vazhdojnë ende.

Shkruaj nje koment