Deklaratat e Ahmetajt, Rama: Ndihet viktimë i forcave të errëta

0
36

Pas mbledehjes së Asamblesë, kreministri Edi Rama teksa fliste për mediat u pyet në lidhje me deklartat ish-zëvendëskryeministrit Arben Ahmetaj.

Rama tha se Ahmetaj ndihet viktimë e forcave të errëta, por iu shamng

pyetjes nëse e ka kërcënuar Ahmetajn.

Ndërkohë kujtojmë që Ahmetaj akuzoi Ramën se po tenton ta bëjë kokë turku për të fshehur të vërteta e inceneratorëve.

Për pyetjen që më bëni është e për e kotë, ka vetëm një përgjigje. PS nuk komenton çështje që lidhen me drejtësinë. Çdokush që ka çështje me drejtësinë i ka me drejtësinë. Ka një karakteristika të të gjithë atyre që kanë çështje me drejtësinë që ndjehem viktima të forcave të errëta apo forcave të tjera, por nuk është fare për mua dhe për ne ta shpjegojmë këtë fenomen’, tha Rama