Del video: Drejtori i Policisë së Qarkut Berat rreh publikisht mjekun e urgjencës dhe farmacistin, shtetas amerikan

0
197

Drejtori, Hasan Ahmetaj ështe ai me flokë të bardha kurse tjetri në krah është nendrejtori i policise.

Mjeku dhe farmacisti jane tek hyrja e pallatit te tyre,ku jetojne ne katin e pare.

Ai qe terheq zvarre eshte fatmacisti Ani Skëndo i cili ka njoftuar edhe ambasadën amerikane për dhunën e ushtruar ndaj tij sepse është nënshtetas amerikan.

Kurse ai qe godet me shkelm eshte mjeku i urgjences, Edison Skendo. Te dy jane akoma ne polici, sepse sipas Drejtorit Ahmetaj ata kane ushtruar dhunë ndaj tij dhe jo ky ndaj vëllezërve Skendo.

Pamjet flasin vetë.

Shkruaj nje koment