Demokratët e Gjirokastrës votojnë sot kandidatët e tyre

Demokratët e qarkut të Gjirokastrës votojnë ditën e sotme për të zgjedhur kandidatët për deputete të Partisë Demokratike . Të drejtë vote në qarkun e Gjirokastrës kanë 2860 demokratë për të zgjedhur 27 kandidatët që janë në listë. Konkretisht votat janë të ndara:

Në Gjirokastër  950 persona me të drejtë vote

Në Tepelenë 470 persona me të drejtë vote

Në Memaliaj 500 persona me të drejtë vote    

Në Përmet 510 persona me të drejtë vote

Në Këlcyrë 430 persona me të drejtë vote.

Në  monitorimin e procesit të votimit në qarkun e Gjirokastrës është edhe sekretari i Përgjithshëm i PD-së, Gazment Bardhi.Në garë janë 27 emra me potencial dhe kontribut në politikë.

Dega Gjirokastër

1.ADIL XHELILI

2.ALIJE KOKALARI

3.ALTIN ÇOMO

4.ANTONELA LENA

5.BEQIR GJIKA

6.BESNIK ALIAJ

7.ENTELA SHEHAJ (FICO)

8.NIKOLLA ZHULLA

9.ROLAND BEJKO

10.SHEMSHO LAMAJ

11.TRITAN SHEHU

Dega Këlcyrë dhe dega Përmet

1.ARJAN KASAJ (Këlcyrë)

2.ELDA XHUNGA (Këlcyrë)

3.GERDJAN XHANARI (Këlcyrë)

4.JOANA QIROLLARI (Përmet)

5.KASTRIOT SULKA (Përmet)

6.NIKO SHUPULI (Përmet)

Dega Memaliaj

1.ARSOLA MUZHA

2.BUJAR SKËNDO

3.BUKUROSH AJDINI

4.FATMIR ZEKA

5.HATIXHE QENDRAI

Dega Tepelenë

1.GRAMOZ QENDRO

2.KRISTINA BARDHI

3.MEHMET VEIZI

4.MYZAFER ELEZI

5.SOKOL GUGA

Pas përfundimit të procesit lista me kandidatët që kalojnë fazën e tretë i dorëzohet për vendimmarrje finale Kryesisë së Partisë Demokratike.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment