Denonco sepse qytetari, nuk do të jetë thejsht një lexues pasiv, por edhe një kontribues në portal me shënimet e tij, denonco cdo rast korrupsioni, shkelje të ligjit dhe abuzimit me pronën dhe pushtetin.Opozitarë të fortë ndaj gjithçkaje që cënon demokracinë dhe liritë . Bashkëpunues ndaj gjithçkaje dhe gjithkujt që prodhon zhvillim.Po e themi qe në krye te herës se nëpërmjet këtij portali do të përçohen idetë liberale të ekonomisë së tregut.

Kontaktoni me JUGUnews

  Emri (kërkohet)

  Emaili (kërkohet)

  Subjekti

  Mesazhi

  Denonco sepse qytetari, nuk do të jetë thejsht një lexues pasiv. por edhe një kontribues në portal me shënimet e tij. denonco cdo rast korrupsioni, shkelje të ligjit dhe abuzimit me pronën dhe pushtetin.

  Opozitarë të fortë ndaj gjithçkaje që cënon demokracinë dhe liritë . Bashkëpunues ndaj gjithçkaje dhe gjithkujt që prodhon zhvillim.Po e themi qe në krye te herës se nëpërmjet këtij portali do të përçohen idetë liberale të ekonomisë së tregut.

  Kontaktoni me JUGUnews

  Denonco sepse qytetari, nuk do të jetë thejsht një lexues pasiv, por edhe një kontribues në portal me shënimet e tij, denonco cdo rast korrupsioni, shkelje të ligjit dhe abuzimit me pronën dhe pushtetin.Opozitarë të fortë ndaj gjithçkaje që cënon demokracinë dhe liritë . Bashkëpunues ndaj gjithçkaje dhe gjithkujt që prodhon zhvillim.Po e themi qe në krye te herës se nëpërmjet këtij portali do të përçohen idetë liberale të ekonomisë së tregut.

  Kontaktoni me JUGUnews