Departamenti i Shtetit shpall sanksione të reja ndaj disa zyrtarëve të Ballkanit Perëndimor

0
38

Në Maqedoninë e Veriut, ish Kryeministri Nikola Gruevski dhe ish shefi i Drejtorisë për Zbulim dhe Kundërzbulim Sasho Mijalkov, si dhe Gordana Tadiç, nga zyra e Prokurorisë së Përgjithshme të Bosnje Hercegovinës u shpallën sot persona non-grata për shkak të pjesëmarrjes në korrupsion si dhe për rolin e tyre për të minuar demokracinë dhe institucionet demokratike në vendet e tyre.

Veç tyre, Departamenti i Thesarit shpalli sot sanksione ndaj ish deputetit socialist në Shqipëri Aqif Rakipi dhe biznesmenit Ylli Ndroqi.

Shkruaj nje koment