Deputeti demokrat “godet” sërish: Në spitalin e Lushnjës bëhen veç synetlliqe

0
110

Shpesh jemi përballur me ironin therse të deputetit demokrat Saimir Korreshi i cili kryesisht në seancat plenare e përplas realitetin e qytetit ku jeton pa filtra.

Kështu ka ndodhur e këtë të hënë në seancën në Kuvend.

Teksa foli për situatën në Lushnje, , Koreshi renditi disa problematika që vijnë nga ky qytet, që nga shkrirja e gjykatës dhe prokurorisë, në kuadër të hartës së re gjyqësore, e deri te gjendja në spital.

Ai mes ironisë ai tha edhe se në spitalin e Lushnjës bëhen vetëm synetlliqe

Shkruaj nje koment