Deputeti Tritan Shehu, përshëndet zgjedhjen e Mimoza Çomos, në krye të Këshillit Bashkiak

0
157

Deputeti i PD për Qarkun e Gjirokastrës Tritan Shehu, ka përshëndetur zhvillimet e fundit politike në Gjirokastër ku PS doli pas 27 vitesh në opozitë në parlamentin vendor.

Zoti Shehu ka vlerësuar figurën e kryetares së re të Këshillit Bashkiak të Gjirokastrës Mimoza Como.

Sipas zotit Shehu, kryetarja e re e Kashillit Bashkiak Mimoza Como, është një personalitet dhe një figurë që rrezaton shpresë dhe integritet. Zhvillimet e sotme në Këshillin Bashkiak të Gjirokastrës deputeti Shehu, i ka etiketuar si një mesazh i qartë për ndryshimet e mëpashme politike në Gjirokastër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here