Dhuna kunder gruas , nje veper murale i shtohet Gjirokastres

0
121

Një vepër e re e artit të rrugës i është shtuar së fundmi Gjirokastrës përgjatë ditëve të fushatës kombëtare të dhunës kundër gruas. Muralja e pikturuar në fasadën e jashtme të një kopshti fëmijësh prezanton një grua me flatra simbolike engjëlli duke mbajtur në krahë disa libra. Imazhi shoqërohet me një citat të shkrimtares dhe poetes mistike dhe pasionante italiane Alda Merini: “Buzëqeshi jetës edhe nëse ajo nuk të buzëqesh”.

Shkruaj nje koment