DIGJET BANESA NË FIER/ ANËTARËT E FAMILJES MBETEN NË QIELL TË HAPUR

0
95

Një familje me 7 anëtarë në fshatin Cakran të Fierit ka mbetur në qiell të hapur pasi banesa e tyre u shkrumbua nga zjarri si paspjë e një shkëndije elektrike. Fqinjët dhe të afërmit e tyre apelojnë për ndihmë.

Shkruaj nje koment