Digjet mjeti ne Gjirokaster

0
274

Digjet një autoveture ne Gjirokaster. Ngjarja ka ndodhur para pak minutash pas kalase se qytetit ne rrugen qe te con drejt lagjes Manalat. Autovetura qe i perket nje banori te kesaj lagjeje, ka marre flake ne rrethana ende te paqarta. Nderkaq forcat zjarrefikese dhe ato policore kane shkuar ne vendngjarje per te bere te mundur shuarjen e flakeve.

Shkruaj nje koment