Dino Selimi, rikonfirmohet në krye të DRSHTRR Gjirokastër

0
91

Dino Selimi rikonfirmohet në krye të DRSHTRR Gjirokastër.

Pas konkursit të organizuar në kryeqytet, zoti Selimi doli fitues me pikët maksimale të siguruara në ballafaqimin konkret mes shumë kandidatëve që kishin aplikuar për të qenë drejtor i këtij institucioni të rëndësishëm në jug të vendit.

Zoti Selimi ka qenë kandidati i vetëm që plotësonte kriteret e konkurimit pasi ka qenë në post drejtues në katër vitet e fundit, si dhe performanca e tij përgjatë aktivitetit menaxherial në krye të DRSHTRR Gjirokastër, ka qenë ekselente.

Kjo i ka dhënë atij pikët maksimale dhe diferencuan fitoren e tij përmes konkursit të organizuar me këtë rast.

Shkruaj nje koment