Djegia e vendgrumbullimit të plehrave në Vlorë, tymi kancerogjen mbulon qytetin

0
82

Vlora po përballet me një ndotje mjedisore katastrofike.

Prej 24 orësh fusha e grumbullimit të mbetjeve urbane vijon të digjet dhe tymi kancerogjen po mbulon qytetin. 

Shkruaj nje koment