DOKUMENTI/ Largohen nga puna 1 mijë mjekë të rinj

Ministria e Shëndetësisë do të ndërpresë kontratat për 1 mijë mjekë specializantë, të cilët janë punuar gjatë kohës së pandemisë.

Në njoftimin e dhënë nga ministria thuhet se duhet të ndërpritet menjëherë kontrata e 1 mijë mjekëve specializantë dhe se lista me vendet vakante që do të mbeten, pas ndërprerjes do te plotesohet me emra te tjere.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment