DOMINON TUMORI I MUSHKËRIVE, MESHKUJT MË TË PREKUR SE FEMRAT

0
90

Kanceri i mëshkërive të meshkujt dhe i gjirit te femrat dominon sëmundjet tumorale në Shqipëri. Drejtori i spitalit Onkologjik Helidon Nina tregon se shkaqet lidhen me jetën sedentare ndërsa pranon se në disa raste pavionet kanë mungesë medikamentesh.

Shkruaj nje koment